Faton Hajrizi, është vrarë pas rreth 40 orë kërkimesh. Ai dyshohej për vrasjen e policit serb dhe plagosjen e kolegut të tij në Loznicë …

POLITIKË

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do ta pres sot në takim ministren e Punëve të Jashtme të Japonisë, Yoko Kamikaëa. Nga Zyra e Kryeministrit, thuhet se ky takim do të mbahet në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, në orën 16:50, shkruan TelegramNews./

SPORT

TelegramNews mirëmbahet nga kompania “TelegramNews” sh.p.k. Materialet dhe informacionet e TelegramNews nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër, pa leje nga redaksia.

All Right Reserved. Designed and Developed by Labinot Bërbatovci

REDAKSIA |  e-mail: [email protected] – tel: +383 45 45 40 51

MARKETINGU |  e-mail: [email protected] – tel: +383 45 45 40 51